TRABZON BEŞİKDÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ BAŞLADI.

2020 LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ BAŞLADI.

Bakanlığımızca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih yapacak öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmeti verilmektedir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize sunacağımız tercih danışmanlığı hizmeti ile onların ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Bakanlığımıza bağlı resmî okullarımız ile rehberlik ve araştırma merkezlerimizde tercih danışmanlığı birimi oluşturuldu.

Bakanlığımıza bağlı ortaokullar ile tüm liselerde kurulan tercih danışmanlığı birimlerimiz kendi öğrencilerine Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden tercih danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır.

Bakanlığımıza bağlı rehberlik ve araştırma merkezlerimizde (RAM) kurulan tercih danışmanlığı birimlerimizce internete erişimi olmayan LGS öğrencilerimize telefonla vb. iletişim araçlarıyla tercih danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmaya davet ediyoruz.

 

21-07-202021-07-202021-07-202021-07-2020

Hükümet Konağı 4.Kat Beşikdüzü 61800 Trabzon TÜRKİYE - (462) 871 34 12

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.